ROM-Flex

ROM-Flex voor uw (elektrische) fiets én hometrainer

De ROM-Flex is ontwikkeld voor mensen die hun knie, been of prothese niet goed kunnen buigen. Dit fietshulpmiddel is te bevestigen op zowel uw (elektrische) fiets als op uw hometrainer. U maakt alleen met het aangedane been een kleinere buiging om het pedaal rond te krijgen. De ROM-Flex is verstelbaar en zorgt ervoor dat de strekking normaal blijft terwijl de knie minder hoeft te buigen.
Zo kunt u met knieproblemen of na een knieprothese operatie in de juiste houding op de hometrainer fietsen. Dat wil zeggen: met uw zadel op de juiste hoogte en met de bal van uw voet op het pedaal. Op deze manier worden uw gewrichten op de natuurlijke manier belast. Zo kunt u op een ontspannen manier fietsen en optimaal werken aan uw herstel.

De ROM-Flex is instelbaar in 3 standen;
Van 70° tot 85°, van 85° tot 100° en van 100° tot 110°

Bekijk voor de werking en de montage van de ROM-Flex de video.Montage

  • De ROM-Flex past op iedere hometrainer en (elektrische) fiets en is eenvoudig zelf te monteren.
  • U monteert dit fietshulpmiddel tegen de huidige crank (pedaalarm) van uw hometrainer of (elektrische) fiets.
  • Voor de juiste bevestiging willen we graag het merk en type van uw hometrainer weten. We kunnen u daarmee laten weten of een extra pedaal en crankbout wel of niet nodig is.
     

Kopen
De ROM-Flex is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Er kan worden gekozen voor een neutrale of zwarte afwerking. Geef bij bestellen aan of het gaat om een ROM-Flex voor het linkerbeen of voor het rechterbeen, en of u de neutrale of zwarte afwerking wenst.

  • Kosten per stuk (links of rechts): € 229,00
  • Extra pedaal per stuk (links of rechts): €14,75
  • Extra crankbout per stuk (links of rechts): € 16,70
  • Alle bovenstaande kosten zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.

We adviseren u graag of een extra pedaal en/of crankbout nodig is.