Hometrainer

BIJ ONS KUNT U EEN PROFESSIONELE KETTLER HOMETRAINER HUREN

Revalideren na een (zwaar) knie letsel en/of operatie is geen gemakkelijke taak. Alle hulp is daarbij van harte welkom.

Na het werken met een CPM (motorslede) die uw gewricht los en soepel heeft gemaakt, is het noodzakelijk dat de spieren rond uw kniegewricht weer zo snel mogelijk op sterkte worden gebracht. Dit zou het liefst moeten gebeuren met een zo min mogelijke spanningsbelasting voor het gewricht. Pas als de spieren rond het gewricht weer op sterkte zijn, kunt u uw gewricht op een zo verantwoord mogelijke manier belasten. Fietsen (op een hometrainer) is daarbij één van de beste hulpmiddelen.

De aanschaf van een (kwalitatief goede) HOMETRAINER is voor veel mensen te duur of ze zijn bang dat ze hem maar even gebruiken en hij daarna op een kamertje stil komt te staan. Huren is daarentegen een stuk voordeliger. Voor € 25,- per week inclusief BTW wordt er bij u aan huis al een professionele hometrainer afgeleverd (minimale huurperiode is 4 weken). Indien u er ook een fietshulpmiddel zoals een ROM-Pedaal of een excentrische pedaalarm (zie Fiets hulpmiddelen) bij wenst te huren, kost dit € 7,50 extra. Als de hometrainer kan worden gebracht op het moment dat een CPM machine gehaald wordt, berekenen wij geen voorrijkosten, anders berekenen wij € 75,- inclusief BTW voor het installeren en halen. Ook als u geen CPM machine van ons hebt (gehad) kunt u natuurlijk een hometrainer van ons huren!

Bekijk hieronder de vele voordelen die de KETTLER GOLF hometrainer kent:

  • Lage instap, waardoor u vooral met knie problemen makkelijker op en ook weer makkelijk van de hometrainer af kunt.
  • Magneetrem, heeft voordelen boven een band-rem omdat deze gelijkmatiger weerstand geeft en u dus geen last heeft van doorschieten op de pedalen.
  • Traploos instelbaar, de magneetrem heeft een traploze instelling van de remweerstand, waardoor de spieren langzaam wennen aan zwaardere belasting.
  • Veiligheidvrijloop, als u de pedalen stil houdt lopen deze niet door.
  • Ergonomisch zadel, deze is verticaal en horizontaal verstelbaar, waardoor deze helemaal aan u kan worden aangepast.
  • Verstelbaar stuur, het stuur is zo af te stellen dat u zo comfortabel mogelijk kunt revalideren, of werken aan uw conditie.
  • Transportrollen voor, eenvoudig door één persoon te verplaatsen, door wieltjes aan de voorzijde.
  • Trainingscomputer met computergestuurde hart en bloedsomlooptraining, deze computer heeft buiten de standaard tijd en afstand meter, nog vele andere opties. Buiten de gewone afstand en de trapfrequentie, meet de GOLF de polsslag en de herstelpols. De hand-polssensoren, meten hoe uw polsslag verloopt tijdens een zware inspanning en hoe u daar van herstelt. Met één druk op de knop wordt voor u uitgerekend hoe uw conditie er uit ziet en geeft dit weer in een conditiewaarderingscijfer (hier mogen geen medische consequenties aan verbonden worden).
  • Voorprogrammeermogelijkheden, tijd, afstand, calorieënverbruik en de optimale trainingspolsslag.