Onderhoud

Wij hebben ruime ervaring en goede contacten met de technische diensten van vele ziekenhuizen en zorginstellingen voor het onderhoud van CPM apparatuur door het hele land.

We zijn een gecertificeerd onderhoudsbedrijf voor de merken Kinetec, JACE, Optiflex en Artromot.

Het aangaan van een onderhoudscontract voorkomt dure reparaties door jaarlijkse controle en onderhoud. De levensverwachting van de machine kan op deze wijze met jaren worden verlengd.

 

STORINGEN MET ONDERHOUDSCONTRACT

Binnen 24 uur na melding van een storing zorgen wij voor uitvoering van de noodzakelijke werkzaamheden. De machine wordt op locatie gehaald en na reparatie op locatie teruggebracht.

Tijdens het onderhoud ontvangt u gratis een vervangende machine.

De apparatuur voldoet na onderhoud aan de door het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen gestelde kwaliteitsnormen.

Na storing of onderhoud ontvangt u een overzicht van de werkzaamheden en een keuringsrapport.

Het onderhoud of de jaarlijkse keuring is snel en voordelig geregeld via een onderhoudscontract. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@medical-sot.nl of bel ons op 0031 (0)53-536 09 09

 

STORINGEN ZONDER ONDERHOUDSCONTRACT

Onverwachte voorvallen of tussentijdse storingen komen in elk ziekenhuis voor. Binnen 24 uur na melding van een storing zorgen wij ook zonder onderhoudscontract voor uitvoering van de noodzakelijke werkzaamheden. De machine wordt op locatie gehaald en na reparatie op locatie teruggebracht. Een vervangende machine in deze periode is mogelijk tegen vooraf bepaalde kosten.

De apparatuur voldoet na onderhoud aan de door het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen gestelde kwaliteitsnormen.